دوره آموزش کاشت ناخن با مدرک فنی حرفه ای در آموزشگاه آرایشگری زنانه افراشته اصفهان با بهترین کیفیت و جدیدترین مدل های روز دنیا در حال برگزاری می باشد. علاقمندان به ثبت نام در دوره آموزش کاشت ناخن با مدرک فنی حرفه ای در آموزشگاه افراشته می توانند با تماس با شماره های درج شده در سایت نسبت به شرکت در این کلاسها اقدام کنند. افراشته بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه در اصفهان است که به روز ترین متدها را در ارائه آموزش کاشت ناخن به بانوان اصفهانی ارائه می کند.
ناخنها یکی از اجزای بدن است که تأثیر بسیاری در زیبایی دارد. امروزه برای افزایش زیبایی و جذابیت آن کاشت ناخن انجام میشود. ولی همانطور که میدانید کاشت ناخن آسیبهایی را نیز به دنبال خواهد داشت. در این بخش ما آسیبهای احتمالی کاشت ناخن و راهکارهای مراقبتی آن را مورد بررسی قرار میدهیم.
کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن در بانوان به دو دلیل انجام میشود. یا به دلیل زیبایی و یا به دلیل مشکلات ناخنی. افرادی که دارای ناخنهای ضعیفی هستند و یا عادت به جویدن ناخنهای خود را دارند، همواره ناخنهایشان بیرنگ و نازیباست. این ناخنهای مصنوعی در طرحها و رنگهای مختلفی بوده و ابعاد آنها با یکدیگر تفاوت دارد. مرحله کاشت ناخن باید زیر نظر یک متخصص صورت گیرد تا آسیبی به ناخنهای شما وارد نشود.
عوارض کاشت ناخن و راهکارهای آن
نازک شدن ناخن
برای اینکه ناخنهای مصنوعی بر روی ناخنها قرار گیرد باید سطح زیرین آن صاف و یکدست شود. برای این کار یکلایه از سطحرویی ناخن برداشته میشود. سوهان کشیدن ناخن باعث نازک شدن آنها شده و ناخنها را ضعیف و شکننده میکند و هنگامیکه مواد شیمیایی بر روی ناخنها قرار میگیرد، احتمال آسیبدیدگی آنها افزایش مییابد. در نتیجه باید مراحل کاشت را به افراد حرفهای سپرده تا با استفاده از مواد مرغوب آسیبهای احتمالی را کاهش دهد.
افزایش احتمال به اگزما
استفاده از ناخنهای مصنوعی و چسبهای ناخن احتمال ابتلا به اگزما را در بانوان افزایش میدهد. گازهای منتشر شده از این مواد ممکن است که علائمی شبیه به مسمومیت الکلی داشته و باعث بروز بیماریهای مختلفی شود. آرایشگران در طولانی مدت این بخارها عوارض زیادی را تجربه میکنند که برای کاهش این عوارض باید از ماسک و سایر لوازم بهداشتی استفاده کرد.
احتمال عفونت و باکتری
ایجاد باکتری و عفونت در زیر پوست با چشم قابل دیدن نیست. وجود ناخن مصنوعی دید عفونت و باکتریها افزایش پیدا کرده و ازاینرو ناخن مصنوعی نفوذ آب در زیرپوست را محدود میکند و همین امر رشد باکتریها و قارچها در زیرپوست را افزایش داده و موجب بروز بیماریهای عفونی پوست شود.
ابتلا به قارچ ناخن
در برخی موارد ناخنها پس از کاشت به رنگ قهوهای و یا سبزرنگ میشود. دلیل آن وجود قارچها بر روی ناخن است و کاشت آنها را ضعیف کرده و مقاومت ناخنها را در برابر ابتلا به قارچها کاهش میدهد. برای افزایش استحکام ناخنها به آن کراتینه زده میشود. مواد کراتینه باعث تغذیه ناخنها شده و آنها را مقاومتر خواهد کرد.
کاشت ناخن برای چه افرادی ضرر دارد؟
افرادی که مبتلا به قارچ و بیماریهای عفونی هستند نباید کاشت انجام دهند زیرا ناخنهای مصنوعی باعث میشود که قارچها کمتر به چشم بیاید و فرد از ابتلا به آن غافل شود. افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند، با کاشت سرعت بیماری خود را افزایش میدهند. در نتیجه بهتر است که از کاشت منصرف شوند.
نکات مراقبتی بعد از کاشت ناخن
کاشت ناخن امکان داشتن ناخنهایی صاف و یکدست را برای شما فراهم میکند. در حال حاضر یکی از بهترین روش برای افزایش زیبایی محسوب میشود. برای داشتن ناخنهایی زیبا و جذاب باید به نکات مراقبتی بعد از کاشت توجه کنید که این نکات مراقبتی عبارت است از:
از ناخنهایی متناسب با دست خود استفاده کنید. سایز و مدلهای این ناخن باید متناسب با شرایط کاری و فعالیتهای روزانه شما باشد. افرادی که کارهای روزانه آنها سخت است و به ناخنهای شما فشار وارد میکند، استفاده از ناخنهای بلند فشار وارده به ناخن را افزایش میدهد.
با توجه به اینکه ناخنهای کاشت بسیار سفت و محکم هستند و از ورود هوا به داخل ناخنها جلوگیری میکنند، بهتر است روزی یکمرتبه آن را با استفاده از کرمهای مرطوبکننده و آرایشی چرب کنید تا این سختی کاهش یابد و ضررهای کاشت برای شما کمتر شود.
پیش از کاشت ناخن، دستها را بهخوبی بشویید؟
رعایت بهداشت در هنگام کاشت ناخن اهمیت بسیاری دارد. برای اینکه کیفیت کاشت افزایش یابد، باید از یک براش کار مطمئن کمک بگیرید. براش کار پس از هر بار کاشت ناخن باید ابزار کار خود را تمیز کرده و ضدعفونی کند و از ابزارهای یکبارمصرف استفاده نماید. همچنین بهتر است که ناخنهای مصنوعی را حداقل هر سه ماه یکمرتبه بردارید تا ناخنهایتان تنفس کرده و امکان رشد قارچها در زیر ناخن کاهش یابد.